Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Suporte

Equipe de Atendimento

 Comercial

Equipe Comerical

 Financeiro

Equipe Financeira